Muziek aan de Plas

9 Jun 2018 - 17:00 9 Jun 2018 - 22:54

Reeuwijk-Brug - De serviceclubs Rotary Club Reeuwijk en Lions Club Gouda-Reeuwijk organiseren a.s. zaterdag 9 juni weer het tweejaarlijkse evenement Muziek aan de Plas. De opbrengst van de kaartverkoop is voor de Voedselbank Gouda en omstreken.
 

Muziek aan de Plas vindt komende zaterdag plaats van 17.00 tot 22.30 uur bij de Roei & Zeilvereniging, Notaris d'Aumerielaan. Voor jong en oud treedt de fameuze en swingende Hermes House Band op voorafgegaan door de onnavolgbare Mr Jaxx. Tijdens de afterparty vanaf 22.30 uur zorgt de bekende DJ Rens voor de muziek. Toegangsbewijzen € 35,00 voor een bootplaats en € 25,00 voor een walplaats. Kaarten zijn via de website te bestellen. www.muziekaandeplas.nl

De opbrengst wordt geïnvesteerd in een koelwagen voor transport van supermarkten naar de uitgiftepunten. Iedere week stellen vrijwilligers van de Voedselbank Gouda en omstreken zo'n 350 voedselpakketten samen. Deze zijn bedoeld voor mensen die tijdelijk steun in natura kunnen gebruiken, om wat voor reden dan ook.