Rouwcafé

17 Jun 2018 - 15:00

Gouda - De Stichting Boek en Troost organiseert een Rouwcafé. Je ouders zijn de mensen die jou vanaf het allereerste begin hebben gekend. Als kwetsbaar, afhankelijk kind heb je de veiligheid, liefde en zorg van je vader en moeder nodig om met vertrouwen de wereld te gaan verkennen.

En dan overlijdt een van je ouders. De betekenis hiervan is in elke levensfase anders. Maar ook: hoe vul je je ouderrol in na het overlijden van je partner? Of je kind is overleden wat doe je dan met Vaderdag?

Overwegingen die allemaal naar voren kunnen komen als we met het hele land ondergedompeld worden in het fenomeen Vaderdag. In het rouwcafé willen we naar ieders ervaring luisteren en stilstaan bij diegene, die het gemis (nog) dagelijks als een zware last ervaren. Daarnaast is er de mogelijkheid om uit te wisselen wat de aanwezigen zelf als steunend hebben ervaren.

Op zondag 17 juni a.s. van 15-17 uur in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda. Kosten: €5,00 incl. consumpties Aanmelden: info@boek-en-troost.nl