Fietsexamen gewonnen door Speel- en Werkhoeve

01-06-2018 Bodegraven - Van de week hebben 239 leerlingen van groep 7 of 8 van de basisscholen uit Bodegraven en de Meije deelgenomen aan het fietsexamen. De beste school is groep 8 van de Speel- en Werkhoeve geworden en die arriveerden vrijdagmorgen bij het gemeentehuis vooraf gegaan door een politieauto met loeiende sirene. In de politie auto zaten de drie deelnemers die het theorie- en praktijkexamen met 0 fouten hadden afgelegd.

Dat waren Van de Speel- en Werkhoeve, groep 8 Tessa Bakker en Jonne Boot en Van de Verhoeff-Rollman school 7a: Nienke Kuiper.

Winnaars arriveren onder politie begeleiding bij gemeentehuis

Loco burgemeester Inge Nieuwenhuizen ontving de winnaars in de trouwzaal van het gemeentehuis waar zij de beker aan de vertegenwoordiger van de groep 8 van de Speel- en Werkhoeve overhandigde.

 

Loco burgemeester Inge Nieuwenhuizen zet de drie deelnemers met 0 fouten in het zonnetje

De prijsbeker voor de Speel- en Werkhoeve

De drie geslaagden met 0 fouten kregen van haar het Verkeersdiploma van Veilig Verkeer Nederland waarop hun prestatie vermeld stond. De deelnemers van de winnende groep 8 van de Speel- en Werkhoeve ontvingen het Certificaat uit handen van wijkagent Vincent Both.

Wijkagent Vincent Both rijkt de certificaten uit aan de winnende deelnemers van De Speel- en Werkhoeve