Synchroonzwemsters BZ&PC actief in Maastricht

28-05-2018 Maastrecht - Zaterdag 26 mei, de voorzitster van de synchroonzwemafdeling van BZ&PC, Michelle, schreef op haar facebookpagina: “Wat te doen als het tropisch warm wordt buiten … natuurlijk lekker naar Maastricht voor een wedstrijd binnen.” Ze vergat erbij te vermelden dat dat dus ook een autorit van twee uur heen en twee uur terug was voor de trainsters, juryleden, begeleiders en zwemsters.De synchroonzwemsters in

de Age I ploeg (onder 12 jaar) en combo ploeg (combinatie van diverse leeftijdscategorieën) zwommen zaterdag de landelijke Interregio wedstrijd in het Geusseltbad te Maastricht.

De AGE I ploeg (foto) zwom een goede kuur op ‘Can’t stop de feeling’ met Megan Ameling, Josefien Beuk, Feline Ewalds, Lieke van Leeuwen, Maud Straver, Isabel van de Hoeven en Felicia Leemburg en eindigde op een mooie vijfde plaats met 46,2000 punten.

De vrije combinatie werd gezwommen op ‘Jackson 5’ door Sabine van Oossanen, Sophie Ngan, Yasmine van der Weide, Anna Verdouw, Nikki Doornhein, Michelle van der Neut, Esmee Verheul, Evy Onderwater, Emma Verdouw en Anouk Baars, en eindigde op een mooie achtste plaats met 56,1333 punten.

De trainsters van de twee ploegen waren trots en tevreden met de uitvoeringen van hun ploegen. Nu nog een aantal weken hard werken om de puntjes op de i te zetten voor de NK Synchrobeat en NK vrije combinatie 16 en 17 juni in Hoofddorp!