Wie degradeert rechtstreeks uit de 2e klasse C?

23-05-2018 Reeuwijk/Nieuwkoop - Wordt het CVC Reeuwijk of Nieuwkoop? Dat is de grote vraag die de supporters van beide clubs bezighoudt in de aanloop naar de laatste competitieronde a.s. zaterdagmiddag. Wie is de klos en zal direct moeten degraderen? Nu de rollen zijn omgedraaid en Nieuwkoop de laatste plaats bezet in 2C, is het optimisme bij CVC Reeuwijk gegroeid. De Reeuwijkers hebben hun kansen na vorig weekend ineens weer

in eigen hand. Als DoCoS, dat nergens meer om speelt, thuis wordt verslagen, is CVC Reeuwijk sowieso verzekerd van nacompetitie. In andere gevallen is het afhankelijk wat Nieuwkoop doet in de uitwedstrijd tegen TAVV, dat ook nog nacompetitie wil voorkomen. Nieuwkoop mag dan niet winnen. Het ziet er na uit dat CVC Reeuwijk weer een beroep kan doen op Gerben Schonebaum. Tegen TAVV speelde hij al eerder mee.
 

• De spannende ontknoping of CVC Reeuwijk de nacompetitie nog haalt, is a.s. zaterdag live te volgen bij radio Bodegraven. André van Egdom doet dan verslag van de wedstrijd CVC Reeuwijk-DoCoS en wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij TAVV-Nieuwkoop. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 u.
 

• Bericht: André van Egdom

► CVC-goalie Rob Verwaal. Hoe belangrijk kan hij weer zijn a.s. zaterdag voor zijn ploeg tegen DoCoS?