Street Art Festival en Kunst op en in het Evertshuis

18-05-2018 Bodegraven - In het kader van het komende “Street Art Festival Bodegraven-Reeuwijk” beet de internationaal bekende urban artist Marcus Debie uit Sittard de spits af door in vier dagen de gevel van het Evertshuis met gebruikmaking van spuitbussen te voorzien van een echt oogstrelend kunstwerk. Meerdere artiesten zullen vanaf zaterdag bezig zijn om ook op andere plekken hun kunst aan te brengen waaronder 3D werken op de straat.

 

Er is live painting op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei te zien van 10.00-18.00 uur in de Julianastraat, Willemsplein, Raadhuisplein, Rosarium Ruyterlaan en winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk-Brug.

Maak vrijdag 25 mei, zaterdag 26 mei of zondag 26 mei vrij want er is dan veel te zien en te doen in Bodegraven en Reeuwijk. Zo is er o.a. op zaterdag 26 mei op het Raadhuisplein , Rosarium, Willemsplein en Evertshuis muziek en dans door o.a. Viva Dance en treden de Boreftse Zangers op bij het Evertshuis. Ook zijn er demonstraties van Parkour Disciplines freerunning. En bij winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk-Brug Mainstreamjazz, Reflex Reeuwijk en Popschool Reeuwijk.

En… vergeet je fototoestel niet want zondag 27 mei zijn alle (3D) schilderingen klaar en toegankelijk en mag je er op staan om een unieke foto te maken.

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei vindt ook de Atelier Kunstroute 2018 plaats. Een overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars is dan ook te zien in het Evertshuis van donderdag 15 mei t/m donderdag 21 juni.