Opnieuw label verkeersveiligheid De Regenboog

18-05-2018 Reeuwijk Woendagochtend 17 mei  zagen de kinderen opeens een heel grote opblaaszebra in de hal van de school staan. Wat zou er toch aan de hand zijn? Jurre uit groep 4 koppelde al snel deze zebra aan de lessen van School op Seef. En dat klopte ook, want voor de tweede keer ontving De Regenboog het "Label School op Seef".

 


In 2015 heeft basisschool De Regenboog dit label voor de eerste keer verdiend. Hiermee laat de school zien dat er naast theoretische en praktische verkeerslessen ook aandacht is voor de verkeersveiligheid rond de school en op weg van huis naar school en ongekeerd.
Hoewel het de afgelopen tijd door grote drukte van bouwverkeer rondom MFA de Oude Tol niet echt veilig is om de school binnen te komen, heeft het team van De Regenboog toch het maximaal haalbare aantal punten verdiend voor haar inspanningen wat betreft verkeersveiligheid.
Wethouder Kees Oskam heeft met behulp van de wandelende zebra ‘Seefie Safe’ en onder toeziend oog van alle kinderen het verkeersveiligheidslabel overhandigd aan Nel van Galen, de directeur van de school. Bloemen waren er voor verkeersleerkracht Sandra Henning en verkeersouder Marjolein Kranenburg. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij kregen een School-op-Seef pen of sleutelhanger.