Ook TAVV te sterk voor CVC Reeuwijk: 4-0

14-05-2018 Ter Aar – Zelfs Gerben Schonebaum werd bewogen CVC Reeuwijk nog te versterken in een uiterste poging nog wat punten te sprokkelen voor het cruciale degradatieduel volgende week tegen Nieuwkoop. Maar ook de nu in Brabant woonachtige CVC’er wist niet te voorkomen dat Reeuwijk weer eens met lege handen bleef staan. In de 1e helft was CVC Reeuwijk zeker niet de mindere van TAVV dat, als nr. 12 op de ranglijst, nog jaagt op

het kwakkelende Lugdunum om nacompetitie te ontlopen. In de 37e min. kwam TAVV op voorsprong nadat de verdediging van CVC zich te simpel uit positie liet spelen. Het hele seizoen al geen onbekend fenomeen bij de Reeuwijkers. Lange tijd bleef het toch kans houden op de gelijkmaker. En die had er moeten komen toen Aksel Koopman halverwege de 2e helft een megakans kreeg voor de 1-1. De CVC’er zocht het doel veel te hoog. Kort daarop sloeg TAVV wel toe met de 2-0. Die treffer deed CVC Reeuwijk de das om. Het zag geen kans om weer aansluiting te krijgen.

In de slotfase voerden de Ter Aarders de marge tegen een geknakt Reeuwijk nog verder op tot 4-0. Hoewel Nieuwkoop nog een punt pakte tegen Voorschoten ’97, maakt dat geen veschil uit voor de uitgangspositie van CVC Reeuwijk volgende week uit tegen Nieuwkoop. CVC zal moeten winnen om van de laatste plaats af te komen. Verliest het dan is degradatie een feit. Mocht de wedstrijd tegen Nieuwkoop in een gelijkspel eindigen, dan is er in theorie nog een ontsnapping mogelijk. CVC zal dan thuis van DoCoS moeten winnen en Nieuwkoop van TAVV moeten verliezen. En dat is zeker geen ondenkbaar scenario!
 

• Bericht: André van Egdom

► Gerben Schonebaum (midden) in actie tegen TAVV. Ook hij kon niet voorkomen dat CVC Reeuwijk weer met lege handen bleef staan.
 
► Kieran Dekkers werkt de bal weg. Helemaal links Kevin v.d. Heuvel die ziet hoe het afloopt.
 
► Joep van Keulen poogt de bal op te vangen. Links Aksel Koopman die een grote kans op de 1-1 liet liggen.