“Kunst en Groen”

21 Mei 2018 - 10:00

Boskoop - De Boskoopse Kunstmarkt “Kunst en Groen”, inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop. Het wordt weer georganiseerd op Tweede Pinksterdag in combinatie met de bekende Plantendag, met heel wat moois te zien.


Op 21 mei (2e Pinksterdag) 2018. De Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en Plantentuin Esveld, Rijneveld 72.

Een aantal docenten van Boskoop Creatief is aanwezig op maandag 21 mei met een eigen kraam. Er zijn ook bestuursleden aanwezig die verstrekken graag informatie over de cursusprogramma van het komende najaar. Het
najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers en inschrijving is al begonnen. Er is een aantal nieuwe programmaonderdelen zoals Sculptuur, Matten van eigen stoelen, Macramé, Vachtvilten en Chinees Tekenschrift. Op iedere zaterdag in augustus wordt weer vrijschilderen georganiseerd buiten op verschillende mooie locaties in Boskoop, onder begeleiding van de bekende schilderdocenten van Boskoop Creatief. Info op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.