Doe mee aan Start2Tri4Kids in Bodegraven!

01-05-2018 Bodegraven - Hou je ook van lekker sporten en vooral in de buitenlucht? Of lijkt het je stoer om aan een uitdaging zoals een triatlon met zwemmen in buitenwater mee te doen? Kom dan meedoen bij Triathlon Team Bodegraven aan diverse trainingen en proeven of je het leuk vindt. Je kunt bij ons meezwemmen op zaterdagmorgen tussen 7.00 u. en 8.00 u. in zwembad de Kuil bij trainers Rob en Ronald vanaf begin mei. Vanaf eind mei/begin juni

voegen we er ook enkele hardlooptrainingen en fietstrainingen per maand aan toe in Bodegraven-Reeuwijk. Hier zullen onder andere Sven en Andy de trainers zijn.
Voor deelname aan de zwemtrainingen is een zwemdiploma A & B verplicht. Om mee te kunnen doen aan de fietstraining heb je een fiets en fietshelm nodig.

De fiets mag een gewone fiets, mountainbike of racefiets zijn. Heb je geen fiets, laat het dan even weten. We proberen dan een fiets voor je te regelen als je je maten doorgeeft.
Via de geleidelijke weg gaan we je fysiek en mentaal klaarstomen voor een 1/16e Najaarstriatlon op zaterdag 8 september. Die bestaat uit 250 meter zwemmen, 10 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen. Uiteraard leren we je ook welke kleding het beste gebruikt kan worden. Daarnaast leren we je de veiligheidsregels (zoals helmgebruik en het verbod om te fietsen in de wisselzone en andere spelregels) en geven we trainings- en voedingstips.
 

Als je mee doet met de 1/16e Najaarstriatlon zijn de trainingen gratis en betaal je alleen het inschrijfgeld voor de wedstrijd a € 21,50. Doe je niet mee met de wedstrijd dan betaal je € 10 voor de trainingen.