Expositie Feest van de Geest Groene Hart

10 Mei 2018 - 23:00

Bodegraven - Gedurende de komende Hemelvaart- en Pinksterweekenden exposeren 28 kunstenaars, waaronder acht kunstenaars van zorginstelling Ipse de Bruggen, hun nieuwe kunstwerk over het thema “Levensadem” in 16 kerken in het Groene Hart.

Ze doen dit in het kader van het tweejaarlijkse project ‘Feest van de Geest’. Rond de exposities zijn tal van activiteiten georganiseerd in  samenwerking met de kunstenaars, zoals workshops, inspirerende wandelingen en vele muziekuitvoeringen.
 

8 mei openingsavond:
Dinsdagavond 8 mei om 20.00 uur opent Gerdien Kuiper- Gilhuis met een kunstenaar van Ipse de Bruggen het project Feest van de Geest Groene Hart 2018 in de. H. Bonaventura kerk te Woerden. Kunstenaars van Ipse de Bruggen, Musici Talent XL van Het Klooster uit Woerden en de kunstenaar die in de Bonaventura kerk exposeert werken aan deze opening mee. Ds. Paul van Dijk uit de Goede Herderkerk te Alphen a/d Rijn zal de feestrede verzorgen! De toegang voor deze avond is gratis, u bent van harte welkom!
 

Het ‘Feest van de Geest’ vindt plaats van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei en van zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei, uitgezonderd vrijdag 11 mei. De gebouwen zijn tijdens deze lange weekenden dagelijks open van 13 tot 17 uur. Tijdens de openingstijden is in veel kerken een ontmoeting met de kunstenaar mogelijk. De toegang tot de exposities is wederom gratis.
 

Meer informatie is te vinden op www.feestvandegeest-groenhart.nl en via facebook
www.facebook.com/feest.vandegeest