CVC Reeuwijk houdt stand tegen HVC ’10

16-04-2018 Reeuwijk-Brug – Opnieuw een punt voor CVC Reeuwijk. Het hield het op papier veel sterkere HVC ’10 op 2-2. De Hoekenezen, nog volop in de race voor de prijzen in 2C, namen in de 17e minuut de leiding (0-1) en leken daarmee op weg naar de volgende zege. Echter ze vergisten zich toch in de onverzettelijkheid van CVC Reeuwijk. In de 39e min. glipte Tom Verwaal uit de greep van z’n verdedigers en bekroonde zijn soloactie met een bekeken

schuiver net binnen de 2e paal: 1-1. Die stand wist CVC Reeuwijk toch niet mee te nemen richting kleedkamer. Op slag van rust stelde HVC ’10 toch orde op zaken door een overigens mooie treffer: 1-2. Na rust bleef CVC Reeuwijk geloof houden in nog een goed resultaat. Het stak daarin wel heel veel energie om het sterkere HVC in toom te houden.

In de 63e min. profiteerde Aksel Koopman van even een zwakmomentje in de Hoekse verdediging: 2-2. HVC ’10 werd er volledig door verrast en zette CVC daarna onder zware druk, maar uiteindelijk wist het niet de sleutel te vinden voor de 2-3. CVC Reeuwijk hield zich zodoende staande, ook om Nieuwkoop op afstand te houden, dat eveneens een puntje pakte tegen DoCoS (0-0).
 

• Bericht: André van Egdom

 

 
► CVC Reeuwijk presenteerde voor het eerst bij een thuiswedstrijd de wedstrijdbal op een zuil. Pupil van de week Jesse Schouten had de primeur deze zelf mee te mogen nemen naar de middenstip. 
 
► Tom Verwaal glipt door de Hoekse verdediging. Hij scoorde de 1-1 voor CVC Reeuwijk.
 
► Jethro Bevers moet aan de bak als CVC-verdediger.
 
► Aksel Koopman klimt in de rug van een HVC'er voor een kopduel. In de 2e helft scoorde hij de 2-2 voor CVC Reeuwijk.