Koningsdag in Reeuwijk-Dorp

27 Apr 2018 - 09:00

Reeuwijk-Dorp - Het programma:

09.00 uur: Deuren van 'het huis van alles' gaan open

10.00 uur: Onder het genot van koffie met een oranjebittertje en oranje gebak kan er naar de uitzending van koningsdag gekeken worden bij 'het huis van alles'.

11.30 uur:  Alle kinderen van mogen hun step, fiets of skelter komen versieren bij "het huis van alles"

12.30 uur: Met de mooi versierde fietsen/steps/skelters wordt er een optocht gehouden door het dorp.


13.00 uur: De optocht wordt feestelijk binnen gehaald bij Happz & Gasterij Vergeer. Met de enige echte Kidz-DJ met zijn oranje show. Tijdens deze super gezellige show kunnen de kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek(gratis).

13.30 uur: Voor de wat grotere kinderen onder ons zal er een heuse panna competitie zijn. In een pannakooi kunnen de kinderen uitmaken wie de beste voetbal moves heeft en het snelste kan scoren.

14.30 uur: Er zijn weer verschillende leuke spelletje voor jong en oud met onder andere een springkussen. Dit jaar zal er naast de panna competitie ook  een competitie spijkerbroek hangen zijn wie durft zijn krachten te meten.

15.00 uur: Live muziek wordt weer verzorgt  door de Goudse Popschool. Het Happz FOOD station zal tijdens deze gezellige live muziek geopend zijn.

19.00 uur: Het oranje feest zal zich na de laatste optreden van de Goudse Popschool naar binnen verplaatsen waar het feest nog even doorgaat. Hier zal de muziek verzorgd worden door DJ-Sjoowy