Informatieavond: AVG voor jouw bedrijf

24 Apr 2018 - 20:00

Gouda - Ook zelfstandigen en (kleine) bedrijven moeten hun maatregelen nemen om te voldoen aan  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei van kracht wordt.

 

Enrico en Loes vertellen waar de AVG over gaat en hoe je in kaart brengt op welke plekken jij informatie verzamelt en opslaat die valt onder de AVG. Hoe moet je deze informatie omgaan?  Je ontvangt stappenplannen om de eenvoudige dingen zelf te regelen op bijvoorbeeld je site, maillijst en computer; je ontvangt checklists voor het maken van bijvoorbeeld verwerkingsovereenkomsten en je ontvangt checklists voor de dingen die je eventueel moet uitbesteden, zodat je weet waar je op moet letten.

Aan het einde van de avond weet de ondernemer meer over het bewerken, verwerken en beschermen van de klantgegevens en heeft hij of zij helder op welke plekken er nog aanpassingen nodig zijn.

De bijeenkomst is bedoeld voor zelfstandigen en bedrijven die de algemeen gebruikelijke dingen doen zoals facturen en offertes maken, gegevens rond het werk voor je klanten opslaan op je computer, gegevens verzamelen via je site (bijvoorbeeld met een inschrijfformulier of bestelformulier of met Google Analytics) en een nieuwsbrief verzenden voor jezelf of namens klanten.

Advocaat Enrico Pimentel en communicatiestrateeg Loes Vork verzorgen een avond over deze verordening en de gevolgen daarvan voor een ‘gemiddelde’ ondernemer. Deelname kost per persoon € 45,- excl. btw inclusief AVG werkboek. De bijeenkomst is op dinsdagavond 24 april 2018 in de Graanmaalderij, Middelblok 2 te Gouderak.

Programma: 19.00 uur inloop, 19.30-21.30 presentatie, daarna gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden kan per mail aan loes@vorkcommunicatie.nl  of  info@pimentel-advocatuur.nl.