Koningsdag Nieuwerbrug

27 Apr 2018 - 10:00

Nieuwerbrug - Al enkele maanden zijn de Oranjevereniging, TAP en Hugo Beijeman druk in de weer om een onvergetelijk evenement neer te zetten, voor jong en oud, op het plein voor het Wierickehuis.

Koningsdag 27 april 2018.

 

 

Van 10:00 uur tot 12:00 uur is er een vrijmarkt, iedereen kan zijn spulletjes komen verkopen. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is ook springkussen en een stormbaan. Voor de kinderen zijn er een aantal kinderspelen waar ze een prijsje kunnen winnen.

KOOR BRAVOUR
Dit koor bestaat uit 40 zangers en 7 muzikanten. het repertoire bestaat vanzelfsprekend uit vele zeeman en shantyliederen maar ook andere genres worden niet geschuwd. Bij het Nederlandse koorfestival in Februari 2018 hebben zij de publiek en juryprijs gewonnen voor beste koor van provincie Utrecht.

VIVA DANS
Bij studio Viva Dans staat plezier in dansen centraal. Zij geven een workshop om iedereen het plezier in dansen te laten beleven.

HELEMAAL TOP
Het zwammerdamse zangtrio, met De Toppers als voorbeeld, maken er altijd een gezellig feestje van. Zij zingen veelal medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden.

HUGO BEIJEMAN
Hugo Beijeman is onze enige echte Nieuwerbrugse volkszanger. Op 20-jarige leeftijd is hij begonnen met zingen, vooral Nederlandstalige muziek. In 20 jaar tijd heeft hij veel optredens verzorgt in cafés, op bruiloften, partijen en evenementen. Hij doet dit samen met zijn geluidsman John Beijeman, die zijn zingen ondersteund met een drive in
discotheek. John draait de avond dus aan elkaar. Zo maken zij er samen een leuk feest van.

DE LAWINEBOYS
Al bijna 15 jaar reizen Koen en Addie door binnen- en buitenland met hits als: ‘Sex met die Kale’, ‘Joost’, ‘Als We Gaan’, ‘Lawinesong’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘In de blote Kont’ en vele andere feestkneiters! De
Lawineboys werden 4 keer uitgeroepen (laatste keer in 2016) tot Populairste Party Act van Nederland en er prijkt inmiddels een Gouden Plaat voor ‘Sex Met Die Kale’ aan de muur. Verder stonden ze met 17 singles in de Top 100 waarvan 3 Top 10 noteringen

Entree is gratis de hele dag, maar om de Oranjevereniging te steunen kunt u wat te eten kopen bij de oranjekraam en op het terras van de tapperij kan u koffie/thee, limonade en een biertje kopen.


Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij de ondernemers van Nieuwerbrug
benaderd voor sponsoring en gelukkig zijn er al veel die ons financieel willen steunen. Maar......hebben wij u als ondernemer(of particulier) gemist en wilt u ons helpen om er een geweldig feest van te maken voor Nieuwerbrug dan kunt u contact opnemen met Ina Leeflang 06-53453918 of uw bijdrage storten op NL33RBRB0674596609 t.n.v. OV Juliana Nieuwerbrug. Alvast bedankt!


Oranjevereniging “Prinses Juliana”