Open dag GHZ

17 Mrt 2018 - 11:00

Gouda - Tijdens de open dag is er veel aandacht voor innovaties in de zorg en de kennis en kunde die in het GHZ aanwezig is. Bezoekers kunnen deelnemen aan de GHZ Academy waarin colleges voor kinderen en volwassenen worden gegeven over onder andere de werking van het hart, spoedzorg in het GHZ en de nieuwste operatietechnieken.


Daarnaast zijn er expedities langs onder andere de OK, het laboratorium en de gipskamer. Doorlopend is er een wetenschapsmarkt waarin de specialismen van het GHZ en samenwerkingspartners zich presenteren. Kinderen kunnen verkleed als dokter op de foto, knuffelen met GHZ mascotte giraffe Freek of hun knuffel meenemen naar de poppendokter.

Op zaterdag 17 maart 2018.  Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn deuren voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Het thema van deze open dag is 'Maak kennis met kunde'.

Parkeren tijdens de open dag
In verband met de bereikbaarheid voor  patiënten, spoedzorg en bezoek gelden tijdens de open dag aangepaste parkeermogelijkheden.

Bezoekers die met de auto naar de open dag komen, kunnen gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de Antwerpseweg  bij o.a. het kantoor van Blokker en Fundis.  De route naar deze parkeerplaatsen wordt in de stad door gele evenementenborden aangegeven. Vanaf hier rijden diverse shuttlebussen heen en weer naar het GHZ. Het Groene Hart Ziekenhuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt op een loopafstand van 5 à 10 minuten vanaf NS station Gouda.

Meer informatie over de open dag en de verschillende activiteiten vindt u op www.ghz.nl/opendag.