Radioprogramma Dirk Jan Warnaar in memoriam

17 Feb 2018 - 11:00 17 Feb 2018 - 12:00

Bodegraven-Reeuwijk - Op de geboortedag van Dirk Jan Warnaar zendt RTV Bodegraven op 17 februari van 11.00 uur tot 12.00 uur een In Memoriam radioprogramma uit. In de uitzending ontvangt radiomaker Leo Dijkmans verschillende gasten, die herinneringen zullen ophalen aan Dirk Jan.

De musicus Dirk Jan Warnaar is op 31 januari na een kort ziekbed overleden.  De begrafenis vond plaats op 6 februari na een samenkomst in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. Dirk Jan heeft veel voor de gemeenschap van Bodegraven – Reeuwijk gedaan als en als dirigent/organist van de kerk. Ook heeft hij zich via de stichting Local Care ingezet voor kwetsbaren in o.a. Oost-Europa zoals kinderen, gehandicapten en ouderen.  
 
RTV Bodegraven geeft met deze uitzending een eerbetoon aan iemand die op te jonge leeftijd is overleden. De in het programma uit te zenden muziek komt uit het muzikale oeuvre van Dirk Jan Warnaar.
 
De uitzending is op zaterdag 17 februari van 11.00 uur tot 12.00 uur en zal herhaald worden op zondagmiddag 18 februari van 12.00 uur tot 13.00 uur.
Als vanzelfsprekend stonden de radiomakers van het programma’s De Muziek Experts en Peer stoft ze af hun zendtijd ter beschikking om deze In Memoriam uitzending mogelijk te maken. U kunt radio Bodegraven via de ether op 107.8 FM en op de kabel van Ziggo en Rekam/Cayway.  Ook via www.rtvbodegraven.nl/live is het programma te beluisteren.