Marleen van Os in radioprogramma Gast van de Week

19 Feb 2018 - 20:00 19 Feb 2018 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - In het radioprogramma Gast van de Week interviewt Julius Rijpkema de Reeuwijkse Marleen van Os die als clown weeskinderen en kinderen in ziekenhuizen bezoekt. De radio-uitzending is op maandag 19 februari om 20 00 uur en wordt op dinsdag 20 februari om 22.00 uur en zondag 25 februari om 19.00 uur herhaald.

Marleen volgde de tuinbouwschool en deed mbo administratie maar kwam uiteindelijk terecht in de zorg. Een clowns-workshop in Gouda trok haar aandacht en sindsdien is ze verkocht. Zozeer zelfs, dat ze de clownsschool in Amsterdam volgde. Marleen heeft in de afgelopen zes jaar al zeven keer met de Amerikaanse clown Patch Adams en een groep van 25 clowns een reis naar Rusland gemaakt.  Ze traden op voor weeskinderen en kinderen in ziekenhuizen. De clowns moeten deze reis zelf betalen. Om dit te bekostigen heeft de clown haar eigen stichting opgezet, Stichting Clownszaken.

Radio Bodegraven is via de ether te ontvangen op 107.8 FM. Kijk voor de overige ontvangstmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl bij radio.