TTV Reeuwijk thuis langs PITT75 2

08-02-2018 Reeuwijk-Dorp - In de samenstelling Remco van der Star, Martin Verschuure en Ard Swarts speelde het eerste team van TTV Reeuwijk donderdag tegen het tweede van PITT75. De gasten uit Capelle aan den IJssel keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan doordat Verschuure in 5 games zijn eerste partij pakte, waarna Van der Star in 3 straight games zijn eerste partij won. Swarts verloor vervolgens in drieën zijn eerste pot, waarna

Van der Star en 4e man André van der Laan in de dubbel een stevige kluif hadden aan de Capellenaren. In 5 games wisten ze de strijd in hun voordeel te beslechten. Van der Star pakte daarna direct door in 3 soepele games. Verschuure verkocht vervolgens zijn huid duur, maar verloor in 4 games zijn tweede partij. Swarts liet zien dat hij het nog niet verleerd is en liet zijn tegenstander kansloos in 3 bekeken games. Met de stand 5-2 was daarmee de wedstrijd bijna binnen.

Het zal Van der Star dan ook niet lekker gezeten hebben dat hij de wedstrijd niet over de streep kon trekken. Hij verloor in 3 games zijn partij. Niet kansloos, want de laatste game ging met 17-19 verloren. Daarna haalde Swarts wél de trekker over en maakte Verschuure de wedstrijd af. Beiden in 4 games. TTV Reeuwijk 1 – PITT75 2 7 – 3. In de derde klasse E staat Reeuwijk nu 3e met 2 punten achterstand op koploper Smash KC.

► Remco van der Star in actie tegen PITT 75.