Kees-Willem van Os (33) nieuwe ECB-voorzitter

07-02-2018 Bodegraven-Reeuwijk - De 33-jarige Kees-Willem van Os uit Reeuwijk is de nieuwe voorzitter van de Evenementen Commissie Bodegraven (ECB). Dat meldt de Kijk Op Bodegraven-Reeuwijk in een interview met Kees-Willem op hun website. Hij is de opvolger van Ap Mak, die de afgelopen jaren de commissie leidde. Omdat meerdere leden van de ECB afscheid nemen of al genomen hebben, is men hard op zoek naar waardige opvolgers.

"Toen Ben van 't Hof (vice-voorzitter) vroeg of ik voorzitter wilde worden, twijfelde ik geen moment. Ook neem ik het voorzitterschap van de marktcommissie voor mijn rekening," aldus Kees-Willem in de KOBR. De nieuwe ECB-voorzitter woont in Reeuwijk, maar is een geboren en getogen Bodegraver. Hij is al enkele jaren fractielid van de VVD in Bodegraven-Reeuwijk en bestuurslid van de Commissie Ruimte. Daarnaast is hij lid van de Bodegraafse Ronde Tafel. Nu komt daar dus het ECB-voorzitterschap bij.

"Met de ECB organiseren we evenementen voor alle inwoners van het dorp," zegt Kees-Jan. "Mijn rol is verbinding te zoeken met én tussen iedereen die daaraan wil bijdragen."

>> Lees het volledige interview op de website van de Kijk Op Bodegraven-Reeuwijk.

Foto boven: website VVD Bodegraven-Reeuwijk