NL Doet: Uitnodiging vrijwilligersontbijt

10 Mrt 2018 - 00:00 11 Mrt 2018 - 00:00

Bodegraven-Reeuwijk - Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.  In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden er ook tal van leuke vrijwilligersklussen georganiseerd waar u zich voor in kunt zetten.

Op zaterdag 10 maart 2018.  Het vrijwilligersontbijt vindt plaats in de ‘Huizen van Alles’ en is van 08.30 uur tot 10.00 uur. U kunt zich voor één van onderstaande locaties opgeven.

–        Bodegraven, Vromade 1B, Bodegraven

–        Driebruggen, Laageind 1 (Custwijc)

–        Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1 (Wierickehuis)

–        Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 (Bibliotheek)

–        Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 (Dorpshuis De Kaag)

–        Waarder, Pr. Maximalaan 2, (Maximalocatie)

Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór 6 maart. U kunt zich opgeven bij SAM Vrijwilligerscentrale via email vrijwilligerscentrale@samvrijwilligers.nl of via telefoonnummer (0172) 614 500. Vermeld daarbij uw naam en ook de locatie waar u wenst te ontbijten.

Mocht u namens een vereniging of stichting meerdere vrijwilligers op willen geven, dan kan dat. Vermeld naast uw naam, de organisatie, de locatie dan ook met hoeveel vrijwilligers u komt.