Gert Veldhuizen is de Gast van de Week

12 Feb 2018 - 20:00

Bodegraven - Reeuwijk -In het radioprogramma Gast van de Week van RTV Bodegraven komt Gert Veldhuizen vertellen over zijn werkzaamheden als directeur van het verpleeghuis Vijverhof aan de  Burgemeester Van Dobben de Bruijnstraat in Bodegraven.

 

Dit verpleeghuis is een onderdeel van Zorg Partners Midden Holland. In de Vijverhof biedt men intensieve verpleeghuiszorg aan vierenvijftig mensen met dementie.

Daarnaast zijn er negen bewoners met lichamelijke beperkingen. Ook mensen die thuis wonen met een vorm van dementie kunnen gebruik maken van dagbesteding. Gert Veldhuizen vertelt aan interviewer Cees Romijn wat hij samen met zijn team van verpleging en verzorging doet om de bewoners van het verpleeghuis zo goed en comfortabel mogelijk te huisvesten.

Het programma wordt maandagavond 12 februari vanaf 20.00 uur uitgezonden en op dinsdag 13 februari om 22.00 uur en op zondag 18 februari vanaf 19.00 uur herhaald. U kunt RTV Bodegraven ontvangen via de ether op 107.8FM. Ook is ontvangst via de kabel of internet mogelijk.