Debat: Nieuwerbrug First

6 Mrt 2018 - 20:00 6 Mrt 2018 - 22:00

Nieuwerbrug - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen is er op dinsdag 6 maart in het Wierickehuis vanaf 20.00 uur het debat  met de titel "Nieuwerbrug First".
 

 

 

Na zeven succesvolle eerdere edities van Nieuwer Brug Draait Door waaronder drie evengoed geslaagde lijsttrekkersdebatten zijn alle acht politieke partijen en wij er weer klaar voor. Bent u een traditionele stemmer of verdiept u zich iedere 4 jaar in het partijprogramma?

Hebben de partijen de komende jaren geld over om diverse plannen in ons dorp te realiseren? Alle partijprogramma’s zijn naast de dorpsvisie gehouden. Onder het motto “Nieuwerbrug First” gaat Pepijn de onderhandelingen met onze gemeentelijke volksvertegenwoordigers aan. Alle onderwerpen, die u als inwoner van onze Brandschouwerij belangrijk vindt om te verbeteren of op te pakken, komen aan bod.

Bekende en minder bekende Nieuwerbruggers, zoals onze presentator Pepijn en jakhals Robert, zullen met u als enthousiast publiek en toepasselijke muzikale omlijsting zorgen voor een informatieve kijk op onze toekomst. Deze avond wilt u niet missen.

Bron: De Nieuwsbrug