Activiteiten melden voor "Vier de lente"

04-02-2018 Groene Hart - De promotiecampagne Vier de Lente in het Groene Hart wordt dit jaar georganiseerd van 17 maart tot en met 17 juni 2018. Stichting Groene Hart roept alle (plattelands) ondernemers in het Groene Hart op om alle lente-activiteiten aan te melden.

 

“Ons doel is om te laten zien dat het Groene Hart, zeker in de lente, bruist van de energie. We maken als organisatie niet alleen zelf promotie, maar roepen ondernemers op dat ook te doen. Gezamenlijk hebben we immers een veel groter bereik binnen het Groene Hart en ver daarbuiten.”

Aanmelden ypische Groene Hart activiteiten
Martijn Plomp, organisator namens stichting Groene Hart, hoopt net als voorgaande jaren tientallen typische Groene Hart activiteiten te verzamelen, zoals polderwandelingen, lentefairs, lammetjesdagen, boerenmarkten, culinaire fietstochten, open boerderijdagen en natuurexcursies. Dus ondernemers, meld alle lente-activiteiten aan bij Martijn Plomp, 06-20854456 of info@praktijk-platteland.nl.

Joop Zoetemelk classic 17 maart
Het sportieve startschot van Vier de Lente vindt plaats op zaterdag 17 maart tijdens de Joop Zoetemelk Classic in Leiden. De Joop Zoetemelk Classic is de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers, een goede manier om het lenteseizoen sportief te beginnen.

Meer informatie

De komende weken kunnen belangstellenden op de website www.groenehart.nl/lente steeds meer activiteiten en uitjes vinden. Dus kom naar buiten en beleef het Groene Hart. Vier de Lente in het Groene Hart wordt net als voorgaande jaren georganiseerd door stichting Groene Hart. Dit jaar wordt intensief samengewerkt met Merk en Marketing Groene Hart en Hoogvliet Supermarkten is net als voorgaande jaren de hoofdsponsor van dit evenement.