CKV Reeuwijk opnieuw te sterk voor Vriendenschaar

30-01-2018 Bodegraven – Afgelopen zaterdag was CKV Reeuwijk opnieuw te sterk voor Vriendenschaar. In de Sporthoeve met veel Bodegraafse en Reeuwijkse supporters op de tribune bekrachtten de Reeuwijkers hun leidende positie in de 2e Klasse H met een 12-16 zege. Reeuwijk was dit keer tegen Vriendenschaar niet zo dominant als in de thuiswedstrijd vorige maand. Vriendenschaar bleef weliswaar de gehele wedstrijd op achterstand maar die bleef

uiteindelijk toch beperkt. Bij rust had CKV Reeuwijk al een 4-10 voorsprong. Na rust was het toch Vriendenschaar dat de meeste keren de bal door de korf joeg. Echter CKV Reeuwijk bleef de wedstrijd controleren met vooral een op dreef zijnde Coen Nuijten. CKV Reeuwijk staat nu met KOAG en Korbis met 16 uit 10 op een gedeelde 1e plaats. Bij gelijk eindigen beslist het onderlinge resultaat. KOAG lijkt dan de beste papieren te hebben. Vriendenschaar staat gedeeld op de 5e/6e/7e plaats met Weidevogels en Nexus en moet nog flink aan de bak om het 2e klasserschap veilig te spelen.


• Voor de wedstrijd tussen Vriendenschaar en CKV Reeuwijk werd nog 1 minuut stilte in acht genomen wegens het overlijden van Adri Zwaanswijk die lange tijd bondscoach was van Oranje.

Bericht: André van Egdom

► Coen Nuijten staat klaar voor een vrije worp in de derbij tussen Vriendenschaar en CKV Reeuwijk.