Arie de Groot verder in fractie Christelijk Lokaal en Sociaal

24-01-2018 Bodegraven-Reeuwijk - Oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie Arie de Groot kondigde afgelopen woensdag in de gemeenteraadsvergadering van 24 januari aan dat hij verder gaat als fractie Christelijk Lokaal en Sociaal.
Arie de Groot meldt in een persbericht  dat hij er voor heeft gekozen om zijn lidmaatschap van de ChristenUnie per 1 januari 2018 op te zeggen.
 

Hij wil trouw blijven aan zijn afgelegde eed waarin hij beloofd heeft zonder last of ruggespraak gekozen te zijn en zijn kiezers recht te doen. Daarom zal hij deze raadsperiode verdergaan onder de naam: Christelijk Lokaal&Sociaal.

De Groot zegt letterlijk;"Aangezien tot mijn laatste vertegenwoordiging voor de ChristenUnie alleen positief is gesproken over de politieke inbreng en de bereikte resultaten en ik hier nog 100% achter sta, is er geen aanleiding van koers te wijzigen. Dat geldt ook voor de steun binnen de coalitie welke ik mede tot stand heb gebracht.

Naast mijn raadslidmaatschap wil ik er zijn voor mensen die de verbinding zoeken en ondersteuning nodig hebben. Ik sta open voor gesprekken met mensen die zich aan het oriënteren zijn. "

Lees ook: Fractie CU heeft lidmaatschap De Groot vervallen verklaard