Ook Weidevogels niet opgewassen tegen CKV Reeuwijk

15-01-2018 Bleiswijk - Ook tegen Weidevogels bleef CKV Reeuwijk in de pas voor het kampioenschap in de 2e Klasse H. In Bleiswijk wonnen de Reeuwijkers met 16-23 en blijven daardoor op doelsaldo aan de leiding. Ook Korbis maakte geen fout en blijft daardoor de Reeuwijkers in de nek hijgen. Tegen Weidevogels had CKV Reeuwijk vooral in de 1e helft moeite afstand te nemen van de Bleiswijkers. Zo gaf de ruststand 11-11 aan dat Reeuwijk in de 2e helft er nog wel een

versnelling bij moest zetten. Bij een verschil van 2 doelpunten in het voordeel van CKV Reeuwijk werd Tim van Bodegraven door Reeuwijk-coach Mark-Peter v.d. Meer ingebracht voor meer reboundkracht. Dit bleek uiteindelijk een goede wissel bij Reeuwijk. Het sloeg een gaatje. In het laatste kwartier werd Weidevogels toch nog naar een ruime nederlaag gespeeld: 16-23.
• Zaterdag 20 januari staat er voor CKV Reeuwijk een kraker op het programma tegen KOAG uit Krimpen a/d IJssel, de nummer 3 op de ranglijst. Dan wordt duidelijk of de Reeuwijkers de kampioensstress onder controle hebben. De wedstrijd begint om 18.10 u in de Meerkoet.