Jubileumfeest: ‘’De kracht van vrouwelijk ondernemen’’

13 Feb 2018 - 19:30

Gouda - "Ik heb een heel zwaar leven’’ zingt Brigitte Kaandorp en dat geldt vooral voor vrouwelijke ondernemers. Toch viert de ondernemersvereniging Vrouw en Busyness Groene Hart haar 10e verjaardag. En de vrouwen doen dat met een congres in het Huis van de Stad. Het thema van de avond is ''De kracht van vrouwelijk ondernemen’’.

 

 

Vrouwen zijn anders dan mannen, maar wat zijn nu de verschillen tussen ondernemende vrouwen en mannen. Zijn vrouwelijke ondernemers empathisch en doortastend en mannen hard en zakelijk? Topsporter en business trainer Tineke Rensen heeft onderzoek gedaan naar de verschillen en kwam tot opmerkelijke conclusies. Ze vertelt er over. En omdat het allemaal uiteindelijk gaat om het plezier in ons vak, wordt er nog een luchtige verrassingsact voorbereid. De waarnemend burgemeester van de gemeente Beuningen, Daphne Bergman, praat als voorzitter van de avond één en ander aan elkaar.

Op 13 februari. De bijeenkomst is in het Huis van de Stad in Gouda. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Rond 22.00 uur begint het traditionele netwerken, natuurlijk met een hapje en drankje.