Culinaire Benefiet in Bodegraven

10 Jan 2018 - 17:00

Bodegraven - Met een Culinaire Benefiet Avond willen de Bodegraafse ondernemers Berry Goedhart en Cees de Groot geld inzamelen voor het Vergeten Kind, een organisatie die kwetsbare kinderen in eigen land ondersteunt en begeleidt.

De twee ondernemers doen als Team Bodegraven mee aan Navigate North: in zeven dagen rijden zij 7.000 km. op en neer naar een nog onbekende bestemming in het Hoge Noorden van Europa. De deelnemers krijgen onderweg steeds nieuwe coördinaten op waarop ze hun eigen route moeten bepalen. De tocht begint op 20 en eindigt op 27 januari.

“Sneeuw. Kou. Fun. Teamgevoel. Afzien. Moermansk, Noorderlicht. Poolcirkel. Navigeren. Wedstrijd. Maar zeker ook: goed doel. Dat is precies waarom wij meedoen aan deze tocht, ”aldus Berry Goedhart en Cees de Groot. “Natuurlijk is het een geweldig avontuur voor ons, maar we willen ook zoveel mogelijk geld ophalen voor ons zelfgekozen goede doel: Het Vergeten Kind. Omdat ieder kind een lach verdient!”

Goed doel: Het Vergeten Kind
Niet thuis kunnen opgroeien. Dat wil geen enkel kind. Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Daar krijgen ze deskundige ondersteuning om hun trauma’s te verwerken In Almere wordt op dit moment gewerkt aan de bouw van een opvanghuis voor deze ‘vergeten’ kinderen.
De opbrengst van hun tocht schenken Berry en Cees aan dit doel.

Op 10 januari vindt op het terrein van Goedhart Motoren de Culinaire Benefiet Avond plaats: de stoelen zijn
te koop voor 150 euro per persoon. Het diner wordt verzorgd door de Bodegraafse bedrijven
Koksvisie en 2Rent4You, er worden zo’n 150 gasten verwacht.

Daarnaast kunnen sponsoren een logo plaatsen op de auto waarmee Team Bodegraven de
tocht gaat volbrengen. De volledige opbrengst wordt geschonken aan de stichting Het
Vergeten Kind en het Opvanghuis in Almere.

Meer informatie is terug te vinden op de site www.naardenoordkaap2018.nl/doneren