Culinaire Benefiet Avond voor 'Vergeten Kind'

08-01-2017 Bodegraven - Met een Culinaire Benefiet Avond op woensdag 10 januari willen de Bodegraafse ondernemers Berry Goedhart en Cees de Groot geld inzamelen voor het Vergeten Kind, een organisatie die kwetsbare kinderen in eigen land ondersteunt en begeleidt. De twee ondernemers doen als Team Bodegraven mee aan Navigate North: in 7 dagen rijden zij 7.000 km. op en neer naar een nog onbekende bestemming in het noorden van Europa.

De deelnemers krijgen onderweg steeds nieuwe coördinaten op waarop ze hun eigen route moeten bepalen. De tocht begint op 20 januari en eindigt de 27e  januari. De opbrengst van hun tocht schenken Berry en Cees ook aan het goede doel.

Goed doel: Het Vergeten Kind
Niet thuis kunnen opgroeien. Dat wil geen enkel kind. Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Daar krijgen ze deskundige ondersteuning om hun trauma’s te verwerken In Almere wordt op dit moment gewerkt aan de bouw van een opvanghuis voor deze ‘vergeten’ kinderen.

Aanstaande woensdagavond vindt op het terrein van Goedhart Motoren de Culinaire Benefiet Avond plaats: de stoelen zijn te koop voor 150 euro per persoon. Het diner wordt verzorgd door de Bodegraafse bedrijven Koksvisie en 2Rent4You. Er worden zo’n 150 gasten verwacht.

Daarnaast kunnen sponsoren een logo plaatsen op de auto waarmee Team Bodegraven de tocht gaat volbrengen. De volledige opbrengst wordt geschonken aan de stichting Het Vergeten Kind en het Opvanghuis in Almere.

Meer informatie is terug te vinden op de site www.naardenoordkaap2018.nl/doneren