VSTS-dames verliezen van VV Utrecht 2

20-12-2017 Utrecht - Op zaterdag 16 december speelden de Bodegraafse dames hun laatste wedstrijd van 2017 uit tegen VV Utrecht 2. VSTS kwam langzaam opgang, maar door overtuigend terug te komen won het de 1e set met 23-25. In de 2e set begon VSTS weer matig. Judith Terpstra en Elvira Duiven werden erin gewisseld om het spel scherper te krijgen. Helaas kwam de motor te laat opgang en werd de 2e set verloren met 25-22.


In de 3e set kwam Karin Klein op het midden en kwam Dana de Jong weer terug op de spelverdeling. De dames van VSTS waren gebrand om de set te winnen. Toen Elvira Duiven in deze set aan service kwam, gingen alle remmen los. Utrecht kreeg de service van Elvira Duiven niet onder controle en dit bracht de set naar VSTS met 19-25.

In de 4e set was VSTS het spoor bijster en wist het niet te scoren. Utrecht had een stevig blok en wisselde de aanval af met prikballen. VSTS kreeg hier geen vat op en deze set: 25-14.
VSTS deed er alles aan om de 5e set te winnen, maar met een setstand van 15-13 verloren de dames ook de vijfde set. De VSTS-dames moeten er in 2018 nog hard aantrekken om uit de degradatiezone te blijven.