Lions bezorgen 120 mensen een Muzikale kerstontmoeting

17-12-2017 Bodegraven - De Lionsclub Bodegraven organiseerde afgelopen donderdag voor de 10e keer de Muzikale Kerstontmoeting in Het Evertshuis. Meer dan 120 oudere inwoners van Bodegraven werden thuis opgehaald en na afloop weer teruggebracht. Zij  konden- vanzelfsprekend kosteloos genieten van een zeer gevarieerd programma. Er waren optredens van het kinderkoor CantaRellen uit Reeuwijk die o.a.
 
op een bijna professionele wijze het verhaal van “Het meisje met de zwavelstokjes”, ondersteund met lichtbeelden vertolkten, gevolgd door een kerstverhaal “Wolven in de kerstnacht” voorgelezen door Jolène Overes. 
 
Het verhaal werd door haar extra spannend gemaakt, niet alleen door de fantastische wijze waarop zij het voordroeg maar ook door de haar uitgezochte begeleidende muziek en dia's.  Dan was het de beurt aan het koor De Boreftse Zangers die een keur aan alom bekende Kerstliedjes zongen en hierin de zaal enthousiast mee kreeg!
 
 
In de pauzes ontbraken natuurlijk drankjes- heel veel advocaatjes met slagroom- en hapjes, klaargemaakt door de partners van de lionsleden niet.