Voordouw clubkampioen enkelspel 2017 bij TTV Reeuwijk

15-12-2017 Reeuwijk-Dorp - In een finale met prachtig tafeltennis laat Cees Voordouw tegenstander André van der Laan kansloos. Voordouw zette vanaf de eerste bal vol de druk er op en daar had Van der Laan geen weerwoord op. Na twee avonden fanatiek tafeltennis in de poulefase voor 3e en 4 klasse spelers rekende Van der Laan in de kruisfinale in 3 games af met de kampioen van 2016, Dennis Cornelisse, terwijl Voordouw met 3-1 won van Marco Broer.

Nadat de strijd om plek 3 in het voordeel van Cornelisse was beslist konden de matadoren van deze avond de piste betreden. Voordouw: “Je moet André niet in zijn spel laten komen, dan leg je het af. Ik heb dus vanaf het begin de druk er vol bovenop gezet”. Van der Laan kon het slechts beamen: “Cees heeft geweldig gespeeld, ik was slechts figurant in deze finale”. Voordouw won overtuigend met 3-0 en mag zich clubkampioen enkelspel 2017 noemen van TTV Reeuwijk.
 

De overwinning in de poule voor 5e en 6e klasse spelers ging overtuigend naar Jaap van Beekum, die Ben van Zeijl gedecideerd terugwees. Hier ging de 3e plek naar Arnold Baars, nadat Anita Lenssinck zich met een kuitblessure moest terugtrekken.
 

► Cees Voordouw werd clubkampioen enkelspel bij TTV Reeuwijk.