Goudse Anita Witzier presenteert Ondernemersprijs

14-12-2017 Gouda - Anita Witzier zal op 8 januari de vierde editie van de Ondernemersprijs Midden Holland presenteren.  De van geboorte Goudse.  Anita is presentatrice van het tv-programma Memories. De verwachting is dan ook dat Anita de genomineerde bedrijven volledig tot hun recht zal laten komen.
 

 
De genomineerde bedrijven in de categorie Detailhandel & Horeca zijn De Zalm Horeca Groep uit Gouda, Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en Slagerij van Rietveld uit gemeente Bodegraven-Reewijk. De MKB-categorie wordt bezet door Carapax IT en Van Munster & Zonen Sanitair uit Gouda en Zilvertron B.V. uit gemeente Krimpenerwaard. Excent Tandtechniek uit Gouda, Van der Loo Yachtinteriors uit Waddinxveen en LKP Plants uit gemeente Zuidplas zullen strijden om de award in de categorie Grootzakelijk.
 
De deskundige jury, onder leiding van notaris Nicole Stigter, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren. Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Bestel uw kaarten via: www.nbe.nu

Foto: Anita Witzier presenteert Ondernemersprijs Midden Holland 2018