Activiteiten Kerstvakantie bij Sportcentrum De Kuil

26 Dec 2017 - 08:00 6 Jan 2018 - 08:00

Bodegraven - In de kerstvakantie worden er voor kinderen weer leuke activiteiten georganiseerd in het water, maar ook in de sportzaal van Sportcentrum De Kuil. Doordeweeks is er elke dag vrijzwemmen van 09:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 13:00 tot 16:00 uur. Voor het vrijzwemmen kan je gebruik maken van de Kerstvoordeelkaart waarbij je vier keer kan zwemmen en je maar drie keer hoeft te betalen.

Aquarol
Rollend over het water zonder nat te worden? Dat kan met een Aquarol! Deze populaire rol ligtwoensdag 27 én donderdag 28 december van 13:30 tot 16:30 uur in het wedstrijdbad. Deelname isgratis, al moet je natuurlijk wel een normaal entreekaartje kopen.

Persluchtduiken
Kinderen kunnen op dinsdag 2 januari kennis maken met de duiksport. Altijd al een keer willen duiken? Dan is dit je kans! Van 13:30 uur tot 16:00 uur staat het duikteam van Live to Dive klaar om de kinderen te begeleiden in het water. De kinderen moeten minimaal 8 jaar en maximaal 15 jaar zijn. De activiteit wordt gegeven in groepjes van acht personen en duurt 30 minuten, daarom is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan bij de kassa van Sportcentrum De Kuil. Voor deelname dient er een medische verklaring en toestemmingsformulier van de ouders ingevuld te worden. De kosten voor het duiken zijn in totaal € 9,-.

Circus Workshop
Op vrijdag 5 januari van 13:30 uur tot 17:15 uur worden er verschillende circus workshops gegeven in sportzaal De Kuil, dit zijn: lucht acrobatiek, clownerie, jongleren/balanceren en grondacrobatiek. Ontdek spelenderwijs de clown in jezelf, hang de acrobaat uit in de lucht, leer balanceren en jongleren. Je kan één workshop volgen, maar meerdere zijn ook mogelijk. Meld je aan bij de kassa van Sportcentrum De Kuil en je bent aan het einde van de middag een echte circusartiest! Elke workshop duurt 45 minuten en de kosten bedragen € 3,- per workshop. Deelname vanaf 8 jaar.

Alvast namens de SBAB een fijne kerstvakantie!

Kerstvakantie activiteiten bij Sportcentrum De Kuil. Kijk voor info op www.sbab.nl