VSTS-heren ruim langs Monza

13-12-2017 Bodegraven - Zaterdag 9 december speelden de mannen van Heren 1 van VSTS tegen Monza. Voor de stand in de competitie maar ook voor het zelfvertrouwen voor VSTS was dit een belangrijke wedstrijd, na het verlies van de vorige wedstrijd. De 1e set begon VSTS gelijk goed. Met druk op de service, dichte blokkering en een snelle passing was het Monza te sterk af en won het de 1e set al snel met een stand van 25-14. In de 2e set maakte Monza

het VSTS wat moeilijker. Ze konden de gaatjes vinden en wisten vaak lang het VSTS-blok te slaan. Gelukkig kon VSTS nog even aanzetten en won alsnog: 25-23.

In de 3e set was Monza het een beetje kwijt in de passing. Met lange service reeksen en een goed blok van VSTS konden ze niet in hun spel komen zoals ze in de 2e set. VSTS daarentegen wel en won ook de 3e set met 25-13. De 4e set was weer wat spannender. Beide teams waren sterk en er waren lange rally’s. Aan beide kanten viel af een toe een bal op de grond of ging de bal uit via de handen. Monza kwam niet zo dichtbij als in de 2e set en VSTS maakte de wedstrijd af met 25-19 om de 4-0 overwinning te pakken.

► Het VSTS-herenteam met pupil  Zheng, die de 1e service verrichtte.