Wierickefeest

13 Jan 2018 - 21:00

Nieuwerbrug -Na het succes van vorig jaar hebben wij nu ook voor dit Wierickefeest de band Little Stef uitgenodigd. Zij staan garant voor een avond Rock, Blues ’n Soul. De band heeft in de afgelopen 12 jaar al menig tentfeest, kroeg of festival op zijn kop gezet. De band heeft inmiddels ruim 200 optredens gegeven en op festivals gespeeld met o.a. Kensington, Go back to the Zoo, Jeugd van Tegenwoordig, Handsome Poets, et cetera.

 

Voorprogramma’s van onder andere De Dijk, Barrelhouse, Band zonder Banaan, etc. Little Stef speelt op het Wierickefeest compleet met blazers en dan staan er minimaal negen man op het podium! Elk optreden is dan ook een groot feest met oude soul van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Tina Turner en recentere (rock) covers van o.a. Anouk, Melissa Etheridge en Pink. Little Stef rockt maar weet je ook te raken met hartverscheurende blues van onder andere Beth Hart. De band staat als een huis. Dus dat beloofd weer een mooie avond te worden!

Op zaterdag 13 januari om 21.00 uur. Leeftijd 18+. De entree is €10,00 p.p. Er is geen voorverkoop dus vol is vol!  Wierickehuis, Nieuwerbrug.