DVC D1 verslaat VV Utrecht 4

12-12-2017 Driebruggen - Na het verlies van vorige week stond DVC weer fris en fruitig aan de start van een nieuwe wedstrijd. VV Utrecht 4 was op bezoek. Zij hebben twee teams in de competitie, dames 4 en dames 5. Daar waar het 5e om de titel mee draait, moet het 4e hard werken om geen hekkensluiter te worden. Het vierde team wilde dus graag punten pakken in Driebruggen. De dames van DVC schoten uit de startblokken. Met een enorme service druk

was er voor Utrecht geen houden aan. De 1e en 2e set werden eenvoudig gewonnen. In de 3e set konden de dames van Utrecht onder de druk vandaan komen en kwamen beter in de rally. Het werd een zeer spannende set. Met een hoofdrol voor de diagonaal en passer-loper van VV Utrecht haalde zij de 3e set binnen.

In de 4e set was het een gelijk opgaande strijd, waarbij DVC aan het langste eind trok (25-23) en hiermee dus 4 punten op de ranglijst er bij kunnen noteren. Met deze vier punten doen de dames uit Driebruggen nog steeds mee in de subtop. Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Dan reist DVC af naar Bergambacht tegen Thor, dat derde staat in de competitie en kans heeft op de titel.