Slagerij Rietveld genomineerd voor ondernemersprijs

11-12-2017 Bodegraven - Slagerij Rietveld is genomineerd voor de titel Onderneming van het Jaar voor regio Midden Holland. De andere twee genomineerden in de categorie Detailhandel & Horeca zijn Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en De Zalm Horeca Groep uit Gouda. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de avond van de ondernemersprijs Midden Holland op 8 januari 2018 in de Goudse schouwburg.  
 
 
De familie Rietveld kijkt met lichte spanning uit naar de award uitreikingen tijdens de avond van de Ondernemersprijsi: “We verwachten een gezellige avond met veel gerespecteerde collega ondernemers.
 
” Er zullen ook prijzen worden uitgereikt in de categorie MKB waarvoor Van Munster en Zn. Sanitair en Carapax IT uit Gouda en Zilvertron B.V. uit Schoonhoven zijn genomineerd. In de Grootzakelijk-categorie zullen Excent Tandtechniek uit Gouda, LKP Plants uit gemeente Zuidplas en Van der Loo Yacht Interiors uit Waddinxveen strijden om de titel. Belangstellenden  kunnen deze feestelijke netwerkavond in de Goudse Schouwburg bijwonen. Voor meer informatie: info@nbe.nu
 
Zoon Thierry Rietveld vindt het een enorme eer dat hun familiebedrijf voor deze prijs is genomineerd: “Het is een bekroning op hard werken en liefde voor het vak. We beseffen dat we dit samen met onze werknemers hebben bereikt. Iedereen is zich ervan bewust dat ze een belangrijk stuk bijdragen aan deze nominatie.”
 
De slagerij werd al in 1927 opgericht door opa Rietveld. Het is nog steeds een ambachtelijke slagerij die zich onderscheidt door de eigen vleeslijn van ‘het Rietvelder Rund’. Vader Theo, moeder Janny en oudste zoon Thierry runnen de slagerij en vader Theo en jongste zoon Thony hebben twee boerderijen. Hier vormen de met liefde gefokte en verzorgde dikbilrunderen de grootste voorraad kwaliteitsvlees voor de slagerij. “ De kalveren worden bij ons geboren en we begeleiden de koeien zelf naar de slacht. We slachten bij een kleine plaatselijke slachter, waar de dieren op pension gaan alvorens ze respectvol worden geslacht. De slagerij is ambachtelijk, in onze worstmakerij maken we met grootvaders recept diverse worstsoorten en vleeswaren. Ook bevoorraden we diverse restaurants met ons vlees. “