CVC Reeuwijk hard onderuit tegen DoCoS

11-12-2017 Leiden – Wat was er aan de hand met CVC Reeuwijk? Met 8-1 gingen de Reeuwijkers hard onderuit tegen DoCoS. En dan zou je denken aan éénrichtingsverkeer richting CVC-doel. Maar dat was het niet. CVC Reeuwijk had toch ook zijn aandeel in balbezit. Wellicht lag het slappe begin van de Reeuwijkers aan de basis van de ongekend grote nederlaag en de doortastendheid van de thuisclub. Al na drie minuten had DoCoS een 2-0

voorsprong te pakken. Bij beide doelpunten werd Lars de Ridder (DoCoS) geen strobreed in de weg gelegd om van de rechterkant door te stomen en z’n actie doeltreffend af te ronden. Even leek Reeuwijk zich te herpakken, maar toen daarna te vlot ook nog eens de 3-0, 4-0 en zelfs de 5-0 vielen en ook Joep van Keulen (foto) nog vlak voor rust met een liesblessure uitviel, was de malaise niet meer te overzien. Weinig lukte bij het aangeslagen Reeuwijk en dat ging continue door.

Moedeloos worstelde het zich door de 2e helft die dan ook een gifbeker werd waarvan de bodem maar niet in zicht kwam. Nog eens prikte DoCoS met gemak er drie doelpunten bij. Kevin v.d. Heuvel wist nog een klein beetje de eer van Reeuwijk te redden: 8-1. De zware nederlaag kwam hard aan, maar de blessure van Joep van Keulen nog wel meer. Want welke consequenties heeft dat voor de belangrijke 6 puntenwedstrijd thuis tegen Nieuwkoop van a.s. zaterdag (16 dec.)? Een wedstrijd met als inzet wie de rode lantaarn van de 2e Klasse C mee neemt de winterstop in.
 

• Bericht: André van Egdom

► Weer een doelpunt voor DoCoS. CVC Reeuwijk staat er verslagen bij. (Foto: Rien Hermenet)