Gert Lemkes Gast van de Week

18 Dec 2017 - 20:00 18 Dec 2017 - 21:00

 

Bodegraven-Reeuwijk - Gert Lemkes en een aantal statushouders zijn maandagavond 18 december te horen in het radioprogramma Gast van de Week dat tussen 20.00 uur en 21.00 uur live wordt uitgezonden op Radio Bodegraven. Gastheer is Leo Dijkmans.De statushouders zijn onder trieste omstandigheden gevlucht uit hun land van herkomst en proberen in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen. Een deel van deze vluchtelingen is terecht gekomen in Waarder, waar zij op alle mogelijke gebieden zijn bijgestaan door Gert Lemkes. Gert Lemkes is hiervoor dan ook door onze burgemeester benoemd als “Vrijwilliger van uitzonderlijke verdienste” Hij zal hier over vertellen.

De mensen die hun verhaal komen vertellen maar ook livemuziek zullen vertolken bestaan uit: 2 Palestijnen (gevlucht uit Syrië), 2 Syriërs, 1 Eritreeër, 1 Sudanees en 1  Nederlander Gert Lemkes. Het zal een gedenkwaardige avond worden als deze mensen hun verhaal vertellen. Emotie zal hier denk ik niet ontbreken.

Het programma wordt op dinsdag 19 december om 22.00 uur en op zondag 24 december om 19.00 uur herhaald. U kunt Radio Bodegraven ontvangen via de ether op 107.8 FM. Ook is ontvangst via de kabel of internet mogelijk. Kijk hiervoor op onze website www.rtvbodegraven.nl