Leuk idee voor Driebruggen?

15 Dec 2017 - 23:00

Driebruggen - Vanuit de gemeente heeft het Dorpsteam het verzoek gekregen om een idee in te sturen n.a.v. motie 4. Dit is in het leven geroepen door de gemeente om iets leuks te doen voor het dorp. Het gevonden verbeterpunt zal moeten worden onderschreven door 25 steunbetuigingen vanuit het dorp. Het Dorpsteam is al bezig met nadenken en heeft drie opties bedacht.

Optie 1: Het aanlichten van de contouren van de brug, zodat er een mooie schittering ontstaat over het water. Het is belichting vanaf onderaf. De verlichting in de wintermaanden op de brug dat wordt verzorgd door de ijsclubvereniging blijft! Deze optie is geen vervanging van deze verlichting, maar een extra aanvulling gedurende het gehele jaar.
 
Optie 2: Bloembakken rond de lantaarnpalen vanaf de voetbalkooi aan de Groendijck tot en met de Kerkweg. In Waarder is dit afgelopen jaar aangebracht op de Molendijk en Dorp.
 
Optie 3: Brugleuningen plaatsen bij de duikers aan het Hoogeind en Laageind. Afgelopen periode zijn veel bruggen vervangen door duikers. Het oude beeld van deze omgeving is hiermee veranderd. Door brugleuningen te plaatsen krijg je weer deze landelijke sfeer terug.
 
We zijn benieuwd naar jullie mening! Mocht je andere leuke ideeën hebben, laat het ons vooral weten. Reageer dan hier op de website of mail naar: info@dorpsteamdriebruggen.nl of bezoek onze volgende openbare vergadering op maandag 29 januari (20.00 uur Custwijc Driebruggen).