Atelier- Kunstroute Mei 2018

12 Dec 2017 - 23:00

Bodegraven - In de laatste weken van 2017 heeft het bestuur van Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk haar blik alweer gericht op het volgende voorjaar. In 2018 is het weer zover.

 

Onze tweejaarlijkse atelier-kunstroute in de maand Mei gaat weer van start. Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 zullen er weer vele kunstenaars hun deuren openen om een weekend lang te tonen wat er in de afgelopen twee jaar is gemaakt.

Kunstenaars die wonen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor deelname. Wil je liever als groep meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet perse inwoner van onze gemeente te zijn) dan kan dat natuurlijk ook. Een aanmeldingsformulier staat op de website van de Kunstkring: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl Daar staan ook duidelijk alle voorwaarden vermeld.

De inschrijfdatum sluit 18 februari 2018. Het Evertshuis aan de Julianastraat 4 in Bodegraven biedt weer de mogelijkheid van een overzichtsexpositie van de deelnemers van 10 mei tot en met 21 juni 2018. www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

In het voorjaar van 2018 zal de organisatie van de atelierroute weer van zich laten horen. We weten dan de laatste stand van zaken rond de officiële opening, deelnemers, sponsors, locaties, etalagekunst en de mogelijkheden van vervoer voor geïnteresseerde inwoners die minder mobiel zijn maar graag eens op locatie willen komen kijken. Bezoek nog eens onze website waar je foto’s vindt van het werk van deelnemers aan de atelierroute van twee jaar geleden.

We wensen ieder een mooie decembermaand en de kunstenaars veel inspiratie.