GouweHart Orkest - Klassieke kerstmuziek

17 Dec 2017 - 15:00

Reeuwijk - Het GouweHart Orkest speelt voor het vijfde jaar een sfeervol en gevarieerd kerstprogramma in Reeuwijk. Het orkest zet zich in om klassieke kwaliteitsmuziek bereikbaar te maken voor iedereen.

 

 

 

Bezoekers merken dit aan de toegankelijke programmering, de lage toegangsprijzen en het hoge muzikale niveau van professionele musici die vergevorderde amateurs aanvoeren.

Dit jaar staat onder ander het beroemde kerstconcert van Corelli op de lessenaars, de bekende sinfonia uit het Weinachtsoratorium van J.S. Bach en een aantal werken van Vivaldi. U kunt diverse solisten beluisteren op viool en cello, en ook drie schitterende aria’s, uitgevoerd door de opkomende Bulgaarse coutertenor Aleksan Chobanov. Dit jaar zal het slotconcert extra sfeervol zijn met onder andere glühwein of warme chocolademelk.

Op 17 december, De Ark, Reeuwijk 15:00 uur. Toegang: 12 euro inclusief consumptie en programmaboekje, kinderen tot 14 jaar gratis Reserveren is gewenst: gouwehartorkest@gmail.com www.gouwehartorkest.nl; www.facebook.com/gouwehartorkest