VSTS H1 blijft koploper

30-11-2017 Bodegraven - Zaterdag 25 november jl. speelden de VSTS-heren hun thuiswedstrijd tegen Kratos 2. Na afgelopen weken meerdere wedstrijden tegen de sterkere teams uit de competitie gewonnen te hebben was dit een wedstrijd om dat lijstje mee af te maken. In de 1e set had Kratos het zeer moeilijk met de service van VSTS. Deze set eindigde dan ook snel met een stand van 25-12. In de 2e set kon Kratos zich weer herpakken

en maakte het VSTS erg lastig. Deze set ging dan ook verloren met 23-25. Met meer focus op de verdediging en meer druk op de service kon VSTS in de 3e set Kratos steeds een stapje voor blijven. Ook was in deze set de blokkering goed, waardoor de tegenstander vaak niet tot scoren kwam. De 3e set won VSTS met 25-20.

In de 4e set begon VSTS heel sterk. Met de diepe service had Kratos veel moeite en zo kwam het al snel op een 10-0 voorsprong. Kratos kon zich even herpakken maar halverwege de set was het toch echt gedaan (25-12), waardoor VSTS met 3-1 won. Door deze zege staat VSTS nu nog zekerder op de eerste plaats, met één punt meer dan Kalinko en een wedstrijd minder gespeeld.