VSTS-dames laten punten liggen

30-11-2017 Soest - Afgelopen zaterdag speelden de dames van VSTS uit tegen Sovoco. Op papier een spannende pot. In de basis startte Donna Sluijs en Yvonne Vink op de buitenkant Jacky de Graaf en Carolien Verleun op het midden met Anita Rutzcyñska als libero, Judith Terpsta op de spelverdeling en Karin Klein op het de diagonaal. De Bodegraafse dames begonnen matig aan de wedstrijd en maakten veel onnodige eigen fouten.

Hierdoor eindigden de 1e set in 25-14 voor Sovoco. In de 2e set startten de dames beter en gingen de dames met meer overtuiging spelen. Hierdoor maakten de dames van VSTS minder fouten en konden ze langer mee komen met de dames van Sovoco. Echter aan het eind van de set slopen de fouten er weer in en werd ook deze set verloren met 25-19.
 

De dames van VSTS waren vast besloten om de 3e set alles te geven. Met elkaar werd er gevochten om alle ballen van de grond te halen en ze bij Sovoco op de grond te krijgen. Met een geweldige service op het eind van Carolien Verleun en harde aanvallen van Jacky de Graaf werd de set binnen gesleept door de dames van VSTS: 21-25.
In de 4e set zetten de Bodegraafse dames alles op alles om er een 5 setter van te maken. Aan beide kanten werd er hard gewerkt. Tot 20-20 was het daardoor erg spannend. Door onnodige fouten aan de kanten van VSTS trok Sovoco aan het langste eind en wonnen zij ook deze set. Dit betekende dat de dames met 3-1 verloren hadden.