DVC-dames geen moeite met Taurus

29-11-2017 Driebruggen - Hield Sinterklaas afgelopen zaterdagmiddag zijn intochtsfeest in dorpshuis Custwijck in Driebruggen, ’s avonds vierden de volleybalsters van DVC er hun feestje. Met een 4-0 overwinning stuurden ze het reserveteam van topdivisionist Taurus terug naar huis. Of de lange meiden uit Houten teveel van slag waren door de komst van Sinterklaas zal altijd wel een vraag blijven, feit is dat ze niet waren opgewassen tegen

het sterke spel van DVC. De overwinning was het resultaat van teamspel. Niet één speelsters stak er echt bovenuit, iedereen had z’n aandeel in de winst. Met een grote inzet, een degelijke opbouw en een verrassende aanval wist DVC de partij gemakkelijk naar zich toe te trekken. Kon de spelverdeling de bal niet kwijt op het midden, dan was er altijd weer de buitenaanval om de zaak af te maken.
 

De tegenstanders hadden dan ook weinig in te brengen. Alleen met hun blokkering wisten ze af en toe DVC onder druk te zetten.Bij de winst waren velen betrokken. Zo verving Romy de Graaf de geblesseerde Cindy Vermey. Ook van buiten het veld kreeg DVC de nodige hulp. B-junioren van de thuisploeg turfden bijvoorbeeld de prestaties van het eerste damesteam. En met zijn fanatieke ondersteuning had het publiek eveneens een belangrijk aandeel in de klinkende overwinning.
• Komende zaterdag speelt DVC de lastige uitwedstrijd tegen Nesselande. Bij winst in Zevenhuizen draaien de volleybalsters van Driebruggen volop mee in de top van de promotieklasse.