GouweStartCafé

12 Dec 2017 - 19:15

Gouda - Bijeenkomst voor startende ondernemers. Inspirerende succesverhalen. Sinds juni 2016 kunnen startende ondernemers iedere maand bij GouweStartCafé terecht voor kennis op het gebied van ondernemen en een nuttig netwerk.

Op dinsdagavond 12 december staat de bijeenkomst in het teken van het delen van succesverhalen die inspireren in het ondernemerschap. En van dingen waarvan je als ondernemer bewust afscheid wil nemen.

Vuurkorf, brandstof en een drankje worden geregeld door het GouweStartCafé. Aan de bezoekers wordt gevraagd om iets lekkers mee te nemen. Bij GouweStartCafé zijn ondernemers welkom die zojuist zijn gestart met een eigen bedrijf, of  opnieuw gestart na een koerswijziging. De maandelijkse bijeenkomsten zijn een initiatief van Jostal Schalkwijk, Dorotheé Beens, Oscar van der Wijk en Loes Vork: vier Goudse ondernemers die hun kennis en netwerk van harte delen met startende ondernemers.

Op 12 december. Het Vijfde Huis op Stationsplein 7 te Gouda. Tijd: 19.15-21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Deelname is gratis. Aanmelden kan via de site gouwestart.nl.