Te veel afwezigen maakt CVC Reeuwijk kansloos

27-11-2017 Reeuwijk-Brug – Juist tegen TAVV had CVC Reeuwijk punten willen sprokkelen. Het kwam er niet van. Al geplaagd met de zware blessuregevallen van Onne Sijbrandij, René v.d. Heuvel en Norbert van Keulen kwamen afgelopen zaterdag daar ook nog eens de afzeggingen van keeper Rob Verwaal en Lorenzo Stolwijk bij, die even iets anders hadden gepland. Bovendien was de niet fitte Tom Verwaal ook niet direct inzetbaar.

Als trainer om gek van te worden en hoeveel tegenslag in personele zin kan je nog verdragen! Uit alle hoeken en gaten moest gezocht worden naar invallers. Zelfs de gestopte Luuk Kwast moest nog even lid worden gemaakt om CVC Reeuwijk uit de problemen te helpen. En ook de A-junioren Daan Vermeulen en keeper Ruben van Delft moesten aan de bak tegen TAVV. Leuk en leerzaam voor deze jonge spelers, maar het is niet de weg om CVC Reeuwijk in de 2e klas te houden.

Het was ook niet verwonderlijk dat CVC Reeuwijk in deze omstandigheden geen enkele kans had op een resultaat tegen TAVV. De Ter Aarders kwamen dan ook vrij snel op voorsprong. Maar hadden daar wel een strafschop voor nodig na een onreglementaire ingreep van Aksel Koopman op Lyndon de Bruijn. Stefan Rijsdam had geen moeite de jonge Ruben van Delft, die zich als CVC-goalie aardig staande hield, vanaf de stip de verkeerde kant op te sturen: 0-1. Daarna bouwde TAVV verder aan een grotere voorsprong tegen een hard zwoegend Reeuwijk, dat zienderogen kwaliteit te kort kwam: 0-4.
 

• Bericht: André van Egdom

► Zelfs Luuk Kwast (donker shirt midden) moest van stal worden gehaald om CVC Reeuwijk in personele zin te helpen.
► Daan Vermeulen in de achtervolging. Als A-junior moest ook hij aan de bak tegen TAVV.
► CVC-doelman Ruben van Delft is net op tijd bij de bal. De A-junior verving Rob Verwaal.