Wilfred Reinhold in het radioprogramma Gast van de Week

4 Dec 2017 - 20:00 4 Dec 2017 - 21:00
Bodegraven-Reeuwijk - In het radioprogramma Gast van de Week dat maandag 4 december om 20.00 uur live op Radio Bodegraven wordt uitgezonden, komt Wilfred Reinold vertellen over de invasie van exoten. Hij vertelt aan interviewer Cees Romijn wie hij is, wat hij doet en waarom hij ten strijde trekt om de invasieve exoten een halt toe te roepen. 
 
 
Exoten zijn organismen zoals, dieren, planten ed. die feitelijk niet in ons land thuishoren. U heeft vast wel eens de brutale halsbandparkieten in uw buurt zien vliegen of met verbazing staan kijken naar de Amerikaanse rivierkreeften uit de sloot kwamen klimmen, de weg overstaken om naar de volgende sloot te gaan. Of heeft u last van vreemde woekerende planten in uw tuin. Planten die u vroeger nooit zag en waar er nu teveel van zijn. 
 
Het programma wordt maandagavond 4 december vanaf 20.00 uur uitgezonden en op dinsdag 5 december om 22.00 uur en op zondag 10 december om 19.00 uur herhaald. U kunt Radio Bodegraven ontvangen via de ether op 107.8FM. Ook is ontvangst via de kabel of internet mogelijk. Kijk hiervoor op onze website www.rtvbodegraven.nl